Sokkoló fotók!

Szörnyszülöttből csodacica: mindenki elment mellette az utcán, mígnem...

...egy kislánynak megesett a szíve a genetikai torzulással született, utcára kidobott macskakölykön. Emberi segítség nélkül rövid időn belül elpusztult volna, de a kislány és az állatorvos nem adta fel! Vigyázat, ijesztő képek!

2016.05.29 15:29ma.hu

Amikor a torzszülött kismacska felbukkant egy isztambuli utcán, mindenki utálkozva fordította el a fejét, de legalábbis a sajnálaton kívül mást nem mutattak a járókelők, mindenki elment mellette.

Egyetlenegy kivétellel: egy 7 éves kislánynak megesett a szíve a horrorisztikus kinézetű kiscicán. A pofája deformitása miatt szinte egyértelmű volt, hogy táplálkozásra képtelen. Ennek ellenére édesapjával együtt összeszedték a fájdalomtól szűkölő állatkát, és elvitték az állatklinikára.

Az állatorvos nemcsak szakmai kihívásnak tekintette ezt a roppant kis eséllyel kecsegtető kezeléssorozatot, rengeteg energiát fektetett abba, hogy a cica életben maradhasson.

Minden élőlénynek szüksége van csodára, és mindenkinek jár egy esély.

Amikor a kislány rátalált a kismacskára, így nézett ki:

Képek: thebestcatpage.com

Az emberek elfordították a fejüket, mikor elmentek mellette az utcán.

A kismacska orrát és száját nemcsak a degeneráció, de az atkák általi fertőzés is torzzá tette.

Senki nem mert igazán ránézni, senki nem akart rajta segíteni. Kivéve a kislányt.

Az állatorvos és az asszisztense mindent elkövetett, hogy használható állapotúvá tudják tenni az orrát és a száját.

Nem hagyták magára.

Lassan, hosszadalmas kezelésekkel, de biztosan állították helyre eldeformálódott pofiját.

A kislány minden kezelésre személyesen vitte a cicát, végig mellette volt.

Amikor már biztosak lehettek abban, hogy a cica életben marad, nevet is adtak neki: Gülümser lett, ami törökül annyit tesz: Aki mindig mosolyog.

Gülümser megmenekülése nemcsak állatorvosi bravúr - a kislány felelősségvállalása és szeretete nélkül ez a cica nem lehetne ma boldog, gazdis, élő lény.

Ne hagyjuk sorsukra a rászorulókat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.