ISS

Lélegzetelállító fotók a Földön túlról

A Nemzetközi Űrállomáson tartózkodó amerikai űrhajós, Scott Kelly is megmutatja nekünk, mit lát odafentről. Így néz ki például az óceán a Bahamáknál... egyszerűen csodaszép!

2016.02.23 19:19ma.hu

Az asztronauta 2016 március 3-án tér vissza a Földre, miután befejezi egyéves küldetését. Már negyedszerre jár az űrben, összesen 522 (földi) napot töltött odafent.

Olyan látványban van része, melyet egyszerű földi halandó soha nem tapasztalhat meg. A közösségi médiának hála azonban mi is gyönyörködhetünk ezekben a valóban földön túli szépségekben. Ezeket a fotókat Kelly az űrből posztolja Twitter-fiókjára.

A Bahama-szigetek felett (Twitter@stationCDRKelly)


Afrika


Bahamas


Afrika, a sivatag fölött


Ez is Afrika


Jég borította vulkán


Az bizony ott egy szép szélcsavar


Washington


A 310. nap odafent


Hó irdalta táj


Egy földi nap alatt 16-szor látja a napnyugtát a horizonton


Photos of Earth from the International Space Station

Looking gorgeous, Earth. http://lat.ms/1VCnpCU

Közzétette: Los Angeles Times - 2016. február 24.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.