Tragédia

10 gyerek vesztette életét a nizzai támadásban

Összesen 54 gyermeket vittek a helyi Lenval korházba, sokukat nem tudták megmenteni.

2016.07.15 12:20ma.hu

A helyi lap arról számolt be, hogy összesen 54 gyermeket vittek a helyi Lenval korházba, a Skynews információi alapján pedig körülbelül 10 gyermek vesztette életét a terrortámadásban - írja az atv.hu

Szörnyű családi tragédia

Nizzában péntek reggel is gyászoló családok emlékeztek szeretteikre a Földközi-tenger partján. Az egyik család az apát és 11 éves fiát vesztette el a kegyetlen terrortámadásban, amely összesen 84 ember életét követelte.

Fotók: Facebook


A Copeland család éppen "álomnyaralását" töltötte a francia riviérán, amikor a szörnyű tragédia bekövetkezett. Az 51 éves Sean Copeland és a 11 éves Brodie a halálra rémült szeretteik szeme láttára váltak a terrortámadás áldozatává.

Az édesanya és Brodie két testvére most gyászol, történetüket a család egyik barátja osztotta meg Facebookon.

"Megszakad a szívem. Egy nagyon jó barátot és a fiát vesztettem el a nizzai terrortámadásban. Kérlek imádkozzatok a Copeland családért. Különösen Kimért, Austinért és Meghanért. Szemtanúi voltak a borzalmas tragédiának, nekik sikerült megúszniuk épp bőrrel" - írja bejegyzésében a barát.

A Copeland család a texasi Austinból utazott Franciaországba, hogy kikapcsolódjanak. Seant a szerettei nagyszerű apának írták le, Brodie pedig tehetséges baseball játékos volt. Csapata, a Hill Country Baseball egy fotót is közölt, amelyet még aznap küldött nekik a fiú a riviéráról.


"Senki nem érdemli ezt a sorsot, különösen nem egy ilyen nagyszerű család" - írják a bejegyzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.