Terror

Nizza: kórházzá alakult a terrortámadás helyszínéhez közeli szálloda

Tekebábúként repkedő emberek, majd vérbefagyott áldozatokkal teli utcák - ez lett pár óra leforgása alatt a francia ünnepből. 18+ felvétel.

2016.07.15 08:41ma.hu

A franciaországi Nizzában járókelők közé hajtott egy teherautó csütörtök este. Legalább 80 áldozatról tudni, és száznál is több a sérült. A tömeg a július 14-i nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékot figyelte, amikor a jármű a tömegbe hajtott. Az incidens a Promenade des Anglais nevű területen történt, amelyet amúgy is sok turista látogat. Az emberek fel sem fogták, hogy mi történik. Tekebábúként repkedtek az áldozatok, majd vérbefagyott emberekkel, szanaszét heverő testrészekkel lett tele az utca. Az életben maradt sérülteket a helyszínen látják el, vagy a közeli szállodába viszik, ami már kórházzá alakult. Folyamatosan frissülő cikkünket itt olvashatja >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.