Brutalizmus

Megdöbbentő felvétel: így gyújtják fel a rendőrökkel teli autót

Felgyújtottak egy rendőrökkel teli autót a párizsi rendőri erőszak elleni tüntetés során. Az erőszakos támadásokért egy nagyjából 300 főből álló városi banda felelős, akik vascsövekkel támadtak a biztonságiakra.

2016.05.19 13:02ma.hu

"Mindenki gyűlöli a rendőröket" - ordibálták a városi banda maszkos tagjai a párizsi Köztársaság téren - írja a hirado.hu. A saját biztonságukért demonstráló rendőrök a tér másik oldalán tartózkodtak. Csak idő kérdése volt, mikor fajul el az erőszak, de senki sem számított olyan mértékű gyűlöletre, amit az alábbi videó tanúsít.


Az autóban tartózkodó két rendőr elmenekült a lángoló gépjárműből, de a kocsi vezetőjét brutálisan összeverték a maszkos banda tagjai. A támadók ellen gyilkossági kísérlet miatt indítanak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.