Több bűncselekménnyel gyanúsított családtagok

Bosszúból felgyújtották lakótársuk garázsát

Bosszúból felgyújtotta egyik tulajdonostársuk garázsát és tárolóhelyiségét egy fiatal fiú és édesanyja Vácott, majd a sértett tulajdonában álló teherautóval elhajtottak a helyszínről.

2016.04.01 09:35Havariapress

A Pest megyei városban hétfőre virradó éjszaka keletkezett tűz egy közös tulajdonú ingatlanon, a lángokban leégett egy garázs és egy tárolóhelyiség, valamint egy lakóépület tetőszerkezete is.

Miután kiderült, hogy a tűz keletkezésével egy időben eltűnt az egyik tulajdonostárs ott tárolt teherautója is, és a káreset körülményei is felvetették a gyújtogatás gyanúját, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.

A keresett teherautót a rendőrök még a nap folyamán, a délutáni órákban Püspökladány közelében találták meg a 42-es főúton, a lerobbant jármű mellett elfogtak egy 48 éves váci asszonyt is, akiről akkor már tudták, hogy köze lehet a tűzesethez. Két órával később a 20 éves fiát is elfogta egy rendőrjárőr, egy berettyóújfalui benzinkúton, majd őt is előállították.

A nyomozás eddigi adatai szerint az asszony és fia konfliktusba került a tulajdonostársukkal, ezért bosszúból felgyújtották az ingatlant - ezzel mintegy húszmilliós kárt okozva -, illetve elvitték az illető teherautóját is.

Mindezek alapján a nőt és fiát lopás és rongálás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, s a 20 éves férfit az illetékes bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba is helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.