Brutalitás

Az anyuka mellől csalta el a kislányt - élete utolsó percei a videón

Addig nézelődött a 8 éves kislány, míg egy férfi elcsalta, megerőszakolta és megölte.

2016.04.06 21:06ma.hu

Megdöbbentő percek, amint egy floridai férfi elcsal egy 8 éves lányt a családjától, majd ezt követően megerőszakolta és megölte a gyermeket.

Bár az eset még 2013-ban történt, mivel hatalmas közfelháborodást okozott, a Jacksonville-i rendőrség végül közzétette a Walmart felvételeit.

A CBS 12 híre szerint az 56 éves Donald Smith-et vádolják Cherish Perrywinkle megerőszakolásával és meggyilkolásával. A videón jól látni, ahogy Smith beszélgetni kezd a kislánnyal, mielőtt elcsalja anyja mellől, és együtt távoznak a bejárati ajtón, a férfi kocsijához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.