Kislányt ölelgetett, fogdosott

Keresik a csobánkai pedofil áldozatait

Egy kislányt ölelgetett és fogdosott akarata ellenére még a nyáron egy most elfogott férfi Csobánkán. A nyomozók gyanítják, hogy más áldozatai is voltak a férfinak.

2015.10.31 15:00Havariapress

Június 7-én 10 óra körüli időben Csobánkán a Sport utcában egy férfi egy gyermeket az akarata ellenére ölelgette, a fenekét többször megütögette és megpróbálta megfogni a nemi szervét. A lány elfutott a helyszínről, majd az édesanyja feljelentést tett a rendőrségen.

A szentendrei rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tettes felkutatását, melynek eredményeként azonosították és október 28-án reggel, csobánkai lakóhelyén elfogták S. Jánost. A 39 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során adat merült fel arra vonatkozóan, hogy a gyanúsított Pomáz és Csobánka környékén további hasonló bűncselekményeket követett el kiskorú lányok sérelmére.

A rendőrség kéri, hogy akinek a sérelmére a fentiekhez hasonlóan bűncselekményt követtek el, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.