Pedofil

Kislányt molesztált a lovastáborban - előzetesbe került

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint néhány hete szexuálisan molesztált egy kislányt egy pilisszentiváni lovastáborban.

2015.07.24 18:47Havariapress

A rendőrségen a napokban tettek feljelentést egy tíz éves kislány szülei, mert elmondásuk szerint a kislány egy szexuális molesztálásról számolt be nekik. A feljelentés szerint a lány június végén a Pest megyei Pilisszentiván egyik tanyáján volt egy lovastáborban, amikor az ott tevékenykedő férfi a gyereket bevitte a telken lévő fészerbe, majd ott a nemi szervét simogatta. Miután a gyermek odahaza elmondta a történteket, a szülők azonnal feljelentést tettek a rendőrségen.

A Pest megyei nyomozók a beszerzett adatok alapján e hét hétfőn elfogták a gyanúsítottat, egy 51 éves tápiósági lakost, akit előállítása után gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vettek. Az ügyészség egyúttal kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását is, amit időközben az illetékes bíróság el is rendelt. A férfival szemben szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a további eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

A rendőrség azt is kéri, hogy akinek a gyermekével esetleg hasonló történt ugyanezen a lovastanyán, jelentkezzék személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.