Florida

Markolóval tudták csak elszállítani a gyilkos gigakrokodil tetemét

Elfogott és lelőtt egy floridai gazda egy hatalmas, több mint 360 kilós krokodilt, aki a hétvége óta rettegésben tartotta a környék teheneit.

2016.04.06 16:40ma.hu

A krokodil szombaton kezdett rájárni a floridai gazda teheneire, ivás közben támadta meg őket, és több szarvasmarhát is zsákmányul ejtett - írta a Mail Online.

Facebook

A farm tulaja hamar rájött, honnan érkezik az éjjeli gyilkos, és többedmagával, puskákkal felszerelkezve érkezett meg a tó partjához. Az állat végül szombaton merészkedett fel a víz felszínére, ekkor kapta a halálos lövést.

Akkora volt, hogy nem tudták kihúzni a tóból, így egy traktorra kellett rákötni. Viszont rögtön elhatalmasodott rajtuk a dicsekvés kényszere, és körbefurikázták vele a környező farmokat.A floridai gazda azt tervezi, hogy eladományozza az elejtett krokodil húsát, de magát az állatot ki akarja tömetni.

Reményei szerint ez a krokodil lesz a helyi vadászati bemutatók és kiállítások főszereplője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.