Szörnyeteg

Anyja húzta ki az ötéves kisfiút a krokodil fogai közül

Krokodil támadt egy ötéves fiúra saját házuk kertjében Costa Ricán.

2015.08.09 15:13MTI
Illusztráció: Wikipédia Torsdag 13

A kisfiút, Kenner Gutierrez Navarrót a tengerparti Limon megye Tortuguero nemzeti parkjához közeli házuk udvarán támadta meg a hüllő pénteken - írta a La Nacio.

Anyja, Teresa Navarro akkor hallotta meg a kiáltásokat, amikor a krokodil már a Parismina folyó felé hurcolta a gyereket. Kirohant és addig küzdött az állattal, amíg az el nem engedte Kennert, akinek karját, lábát és hátát érték a harapások.

Az anya otthon ellátta a sebeket, mielőtt a megyeszékhely, Guacimo kórházába vitte volna. Ugyan az út másfél órán át tartott, a kicsi állapota jelenleg stabil.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.