Krokodil occón

Sokkot kapna, ha bemenne egy kínai Walmartba - képek!

A távol-keleten egészen más értelmezést nyer a hipermarketes csirkefarhát-vadászat. Hátborzongató termékek a kínai polcokon...

Nézze meg az elképesztő képeket >>> képgaléria

2015.10.31 16:33ma.hu

Az amerikai Walmart áruházlánc rengeteg gúny tárgya, elsősorban az oda betérő, finoman szólva sem a közép és felsőosztályhoz tartozó vásárlóközönsége miatt. Az interneten gyakran bukkannak fel képek pizsamában, félmeztelenül vásárolgató redneckekről vagy súlyosan elhízott, a polcok között elektromos robogón közlekedő emberekről. Úgy tartják, aki egyszer belép a Walmartba jobb, ha semmin sem lepődik meg.

Nos, hasonló a helyzet a távol-keleten is, hiszen a kínai Walmart is hihetetlen látványban tudja részesíteni a mit sem sejtő nyugatiakat. Igaz itt nem a vásárlók, hanem inkább az eladásra kínált portékák azok, amiktől leesik az ember álla.

Megjelenésük óta a hazai hipermarketekről rendre érkeznek beszámolók, hogy a vevőket meglehetősen gusztustalan dolgokkal "kápráztatták el", de ez többnyire nem volt szándékos. A kínai áruházban azonban mindennapos látvány, hogy levágott cápafej, szájában narancsot tartó krokodil vagy élő béka van leakciózva és akkor arról az Alien filmből szabadult valamiről még nem is beszéltünk.

A képekhez erős gyomor és jó idegzet szükséges, aki pedig szívesen válogatna a bemutatott árucikkekből reménykedjen, hogy előbb utóbb a hazai bevásárlóközpontokban is követik majd a trendet.

Nézze meg a képeket! - KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.