Sokkoló képek

Minden szülő rémálma: patkány harapdálta meg a koraszülött babát az inkubátorban

Egy mindössze néhány órás koraszülöttet harapott meg egy hatalmas patkány, mégpedig magában a koraszülött-inkubátorban.

2015.09.20 04:08ma.hu
Screenshot

Alaposan felkavarta Belize-t, Közép-Amerika keleti partján a Karib-tenger mellett található kis országot az az eset, mely során egy patkány megharapdált egy szinte frissen született babát. A veszélyes állat valahogy bejutott az inkubátorba.

A Dailydeadlines szerint az ápolónő nem vette észre, hogy a patkány benne van a készülékben, mikor behelyezte a kicsit, és egyszer csak arra lettek figyelmesek a kórházi dolgozók, hogy a csecsemő hangosan felsír, szinte sikít. A 7newsbelize.com interjúja szerint azonban nem egyértelmű, hogyan került a vad rágcsáló az inkubátorba.

Mindenesetre végül az egyik ápolónő szedte ki a patkányt és verte agyon, a másik pedig filmezte a kiürítési akciót.

A kórház szóvivője, Bernadette Seaver szerint az állat a szellőztetőrendszeren át jutott abba a króterembe, ahol a készülék is volt. Belize egészségügyi minisztere ellenőröket küldött a kórházba, és azt mondta, az ápolók felelősek, nem pedig ő. A felvételt pedig sokkolónak találta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.