Borzalmas!

Levágott gyerekfejjel a kezében ordítozott egy nő a moszkvai metróban

Lezárták az egyik moszkvai metróállomást, mert egy nő egy levágott gyerekfejet szorongatva Allah akbar kiáltásokkal ment be az állomás területére.

2016.02.29 16:00ma.hu

Az RBK orosz hírügynökség szerint az ordítozó nő tetőtől talpig feketébe volt öltözve, a rendőrök pedig megszállták a megálló kijáratát. Az eset Moszkva észak-nyugati részén, az Oktjabrszkopje polje nevű állomáson történt, a metrómegálló közelében, egy kiégett házban a hatóságok megtalálták a 3-4 év körüli gyerek holttestét.

A rendőrség még nem nyilatkozott az ügyben, név nélkül nyilatkozó források viszont azt közölték, hogy a terrorfenyegetésként kezelik az incidenst. A nőt a metróban elfogták - még azzal is fenyegetőzött, hogy felrobbantja magát.

Sajtójelentések szerint a nő a gyermek dadája volt, üzbegisztáni, a tettét pedig azzal indokolta, hogy megcsalta a férje. Az erről beszámoló Lifenews.ru orosz internetes portál szerint a nő nem magyarázta meg, hogy ehhez mi köze van a családnak, amely őt a gyerek mellé felfogadta.


Woman holding severed child's head in Moscow, calls he...

Woman holding severed child's head threatens to blow herself up in central Moscow, shouts "I'm a terrorist"

Közzétette: In the NOW - 2016. február 29.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.