Illegális bevándorlás

Levágott disznófejekkel üzentek a bevándorlóknak

Nyugat-Európa több országában is a migránsok befogadása ellen tiltakoznak. Egy holland kisvárosban a héten levágott disznófejeket raktak egy olyan területre, ahová az állam menekültszállást építene.

2015.11.28 14:00ma.hu
screenshot

A német határtól pár kilométerre fekvő holland Enschedeben hetek óta megy a tiltakozás, mert az állam egy menekültközpont építéséről döntött. A város lakói attól félnek, ha a szállás megépül, akkor a település már nem lesz biztonságos - írja a hirado.hu.

Hogy nyomást gyakoroljanak a hatóságokra ismeretlenek kedd este 14 disznófejet tettek le arra a területre, ahol a bevándorlókat elhelyeznék.

A rendőrség gusztustalannak nevezte az akciót, és súlyos környezeti károkozás miatt nyomozást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.