Hőstett

Videó: egyszerűen elgáncsolta a drogdílert a gyalogos

Egy elegáns mozdulattal vetett véget az ádáz hajszának egy járókelő.

2016.02.09 20:22ma.hu

A kingstoni rendőrség publikálta azt a CCTV felvételt, amelyen jól látható, hogy a járőrök elől menekülő feltételezett drogkereskedőt egyszerűen leszereli egy gyalogos. A kapitányság vezetőjét szinte lenyűgözte az eset, személyesen szeretné megköszönni a járókelőnek jótettét.

Man Helps Police Trip Up Runaway Drug Dealer

Good trip? Kingston Police has released this CCTV video of a member of the public tripping up a suspected drug dealer running away from them.

Közzétette: Sky News - 2016. február 8.

Video Shows Pedestrian Tripping Suspect as He's Running From P...

Pedestrian trips suspect as he's running away from police. "The Borough Commander was extremely impressed when he saw the footage and would like to meet the passerby personally to say thanks!" http://abcn.ws/20mrhZS

Közzétette: ABC News - 2016. február 9.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.