Lenyűgöző

Profi szörfös lett a vak fiúból - videó

Derek Rabelo valóra váltotta édesapja álmát.

2016.02.07 11:26ma.hu
Képek: Bored Panda

Derek édesapja mindig arról álmodott, hogy fiából szörfbajnok lesz. Még a nevét is egy szörfösről kapta. Bár a fiú vakon született, az álom megmaradt. A brazíliai fiú mindig is meg akart tanulni szörfözni. 17 évesen tudta meg, hogy mik voltak vele apja tervei még születése előtt, és úgy döntött, hogy az itt az idő valóra váltani. Különös kalandjáról a Bored Panda készített interjút.

Édesapjával minden reggel kijártak az óceánhoz gyakorolni. Egy szörftanfolyamra is beiratkozott, hogy tudását fejletszhesse. Nagyon sokat tanult a barátaitól is, kik mindig arra bíztatták, hogy legyen önmaga.

"Hallom és érzem az óceánt. Minden egyes hullámnak más hangja van, így el tudom dönteni, hogy melyik oldalról érkezik. Ha van egy álmod, akkor hinned kell magadban, máskülönben nem működik."











Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.