Videó

Hátborzongató: így dőlt el a gigadaru Manhattan szűk utcáján

Egy teljes háztömbnyi daru omlott össze Manhattanben egy ember halálát okozva. A magasból lefilmezték az egész zuhanást.

2016.02.07 15:37ma.hu

Olyan lassan indul "meg" a monstrum, hogy először csak a tanácstalanság hangjai hallatszódnak a videó készítőjétől, majd mikor a fizika törvényeinek engedelmeskedve hatalmas sebességgel a daru elvágódik, akkor döbbennek rá igazán, mi is játszódott le a szemük előtt:


CAUGHT ON VIDEO: Watch as the crane collapses this morning in Lower Manhattan. One person was killed and three injured in the collapse!!! Horrible disaster :(

Közzétette: PLAY - 2016. február 5.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.