Szerencsétlenség

Ez maradt a szilveszter éjjel égett dubaji luxusszállodából

Még a tűzijáték előtt csaptak fel a lángok egy 300 méter magas, 63 emeletes luxusszállodában Dubaj központjában.

2016.01.04 12:42ma.hu

Major Blaze Hits Dubai Skyscraper On New Year's Eve

New footage has been released showing the extent of the damage a fire caused to The Address Downtown Hotel in Dubai on New Year's Eve.

Szerző: Sky News, 2016. január 2.

Az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városának számító Dubajban csütörtökön, néhány órával az újévi ünnepségek kezdete előtt keletkezett tűz a város egyik legmagasabb épületében, a Burdzs Kalifa közelében álló, s a "The Address" nevű luxusszállodának otthont adó, 63 emeletes felhőkarcolóban. A lángok a mintegy 300 méter magas felhőkarcoló 20. emeletén keletkeztek, tucatnyinál több szintet is károsítottak. A szállodából több száz embert menekítettek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.