Öngyilkos lett miután megölte családját

Durva! Fotók! Kiirtotta családját egy munkanélküli pénzügyi tanácsadó Los Angelesben

Kiirtotta családját, majd magával is végzett egy munkanélküli pénzügyi tanácsadó Los Angelesben - közölte a kaliforniai rendőrség.

2008.10.07 10:39MTI
Fotó: MTI

A 45 éves férfi egy nemrégiben vásárolt pisztollyal lőtte le 39 éves feleségét, három fiát és 70 éves anyósát Los Angeles egyik kertvárosában álló elegáns házukban, ezután öngyilkos lett. 

A legkisebb gyermek 7, a középső 12, a legnagyobb 19 éves volt - mondta Michael Moore, a nyugat-kaliforniai nagyváros rendőrségének helyettes vezetője. Sem az elkövető, sem az áldozatok nevét nem hozták nyilvánosságra, a rendőrség csak annyit közölt, hogy a családapa kereskedelmi iskolát végzett és korábban nagyvállalatoknál dolgozott, mielőtt utcára került.
 
A férfi hátrahagyott egy levelet, amelyből arra lehet következtetni, hogy balul sikerült pénzügyi tranzakciói és a család pénzügyi helyzete miatti végső elkeseredése sarkallta tettére. A rendőrség feltételezi, hogy a férfi már helyi idő szerint szombat este végzett családtagjaival. 

A szomszédok szerint az indiai származású család két éve költözött a Los Angeles északi részén fekvő San Fernando Valley egyik villanegyedébe. Kalifornia egyike az Egyesült Államok azon szövetségi államainak, amelyeket leginkább érintenek az ingatlan-végrehajtások, de a rendőrség úgy tudja, hogy nem a munkanélküli férfi volt a ház tulajdonosa.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.