Gyilkossággal rendezte tartozását

Lelőtte hitelezőjét és annak kilencéves kislányát egy 23 éves ózdi fiatalember

Egy napon belül elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a 23 éves ózdi férfit, aki után előre kitervelten és részben 14 év alatti személy sérelmére, aljas indokból elkövetett emberölés gyanúja miatt kezdtek nyomozást.

2008.09.26 10:23MTI

A Borsod megyei rendőr-főkapitányság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását - közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel pénteken. Az emberölési ügy részleteiről elmondta: a 23 férfi éves egy 53 éves férfit és annak 9 éves kislányát lőtte le. Az 53 éves férfi hozzátartozója tett bejelentést élettársa és 9 éves kislányuk eltűnéséről. A rendőrség a bejelentés után megkezdte a kutatást.

Az elsődleges adatok szerint a sértettnek nagyobb összeggel tartozott az őrizetbe vett 23 éves ózdi férfi, aki az 53 éves ózdi férfit egy helyi telephelyre csalta, majd vélhetően valamilyen lőfegyverrel meggyilkolta. A férfi kilencéves gyermekével együtt ment el a telephelyre, így viszont az elkövető a kislányt is lelőtte - mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.