Apai ösztönök

Videó: gyerekrablót fogott a buszsofőr

Gyorsan kapcsolt a busz vezetője, a rendőrök már várták az elkövetőt.

2015.06.18 10:32ma.hu

Egy órával azután, hogy egy San Franciscoi könyvtárból elrabolták a hároméves kisfiút, a helyi tömegközlekedési vállalat egyik sofőrjének feltűnt egy, az általa vezetett buszra felszálló férfi és egy síró kisgyerek, akikre ráillett a rádión közölt személyleírás.

A ravasz sofőr úgy döntött, nem vonja azonnal felelősségre a gyanús személyt, hanem trükkhöz folyamodik. Az utasoknál érdeklődni kezdett egy eltűnt zöld hátizsák után, majd lehúzódva az út szélére úgy tett mintha a csomagot keresné és közben sikerült észrevétlenül értesítenie a rendőrséget.

Ezután a következő megálló helyett egyenesen a legközelebbi őrsre hajtott, ahol a rendőrök már felkészülten várták és némi dulakodás után sikerült bilincsbe verni a 23 éves gyerekrablót. A kisfiúnak az ijedségen kívül nem történt semmi baja – jelentették a rendőrök.

A kétgyerekes sofőr, Tim Watson az újságírók kérdésére csak annyit mondott, apai ösztönei segítették abban, hogy a nap hősévé váljon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.