Terror Párizsban

Nincs vége? Robbanás Franciaországban!

Észak-Franciaországban, Villefranche-sur-Saone-ban robbant egy étterem. A várost sokkolta az eset, attól félnek, hogy köze van a Charlie Hebdo szerkesztőségének lemészárlásához.

2015.01.08 10:32ma.hu

Robbanás volt egy étteremben, közel egy Villefranche-sur-Saone-i mecsethez, Franciaország északi részén. Egyelőre nincsenek hírek sérülésekről, vagy arról mi okozhatta a detonációt.

Helyi idő szerint 6 órakor történt az eset - írja a Le Progress. Egy közeli gyorsétterem ablakait is bezúzta a robbanás. A rendőrség lezárta a területet.

"Félek, hogy az esetnek köze van a szerdai mészárláshoz" - mondta Villefranche polgármestere, Perrut Bernard, aki a helyszínen tartózkodott a robbanás idején.

Mint ismeretes, a párizsi székhelyű Charlie Hebdo szatirikus hetilap szerkesztőségének 10 tagját és 2 rendőrt is megöltek fekete csuklyás terroristák szerdán. Az erről szóló híreket itt olvashatja >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.