Maláj utasszállító

Az oroszok is besegítenének a mentésben az ukránoknak

A Reuters jelentésének megfogalmazása szerint a "mentési munkákban való részvételre" vonatkozik az orosz kérés - holott a szerencsétlenségnek nincsenek túlélői.

2014.07.17 20:53MTI
Forrás: youtube.com

Oroszország engedélyt kért Ukrajnától arra, hogy segíthessen a mentésben a malajziai repülőgép becsapódásának helyszínén - közölte az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma.

"Az orosz katasztrófa-elhárítási szolgálat hivatalos kérést küldött ukrán kollégáinknak javasolva, hogy együtt dolgozzanak egy Boeing repülőgép lezuhanásának a helyszínén, ukrán területen" - mondta Vlagyimir Pucskov, a tárca minisztere.

A Reuters brit hírügynökség jelentésének megfogalmazása szerint a "mentési munkákban való részvételre" vonatkozik az orosz kérés - holott a szerencsétlenségnek nincsenek túlélői -, míg az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökség a "katasztrófa következményeinek feszámolásában való részvételről" írt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.