A Gázai övezetben

Izraeli drón végzett két palesztin fegyveressel

Az izraeli hadsereg szerint vasárnap reggel óta 25 olyan rakéta vagy akna csapódott be izraeli területen, amelyet palesztinok indítottak el a Gázai övezetből.

2014.07.07 07:10MTI
Forrás: youtube.com (A kép csak illusztráció)

Izraeli dróntámadásban meghalt két palesztin fegyveres, egy harmadik pedig megsebesült vasárnap este a Gázai övezetben - közölte a gázai mentőszolgálat szóvivője.

A három palesztin egy nagyobb csoporthoz tartozott, és az övezet középső részén található Bureidzs menekülttábortól keletre érte őket a légicsapás - tették hozzá szemtanúk.

Az izraeli hadsereg közleményben megerősítette, hogy légicsapást hajtott végre az övezetben, hozzátéve, hogy ezzel sikerült megakadályozni egy Izrael elleni újabb rakétatámadást.

Az izraeli hadsereg már valamivel korábban is csapást akart mérni egy palesztin kommandóra, amely a Népi Ellenállási Bizottságok nevű gázai radikális palesztin szervezethez tartozik, de a fegyvereseknek sikerült elmenekülniük. Erről is szemtanúk számoltak be.

Az izraeli hadsereg szerint vasárnap reggel óta 25 olyan rakéta vagy akna csapódott be izraeli területen, amelyet palesztinok indítottak el a Gázai övezetből. Egyik sem követelt áldozatot, de az izraeliek minden esetben megtorolják az ilyen támadásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.