17 késszúrás

Elfogták az izraeli zsidó lány brutális gyilkosát

Az izraeli rendőrség elfogott egy észak-izraeli arab faluból származó arab taxisofőrt, akit egy két hónappal ezelőtti brutális gyilkossággal vádolnak.

2014.07.06 20:52MTI
freedigitalphotos.net/worradmu

A húszéves Seli Dadon tizenhét késszúrás nyomait viselő holttestét május elsején találták meg egy ipartelep parkolójában. A bűnügy gyanúsítottját már június 16-án őrizetbe vették, de a rendőrség csak vasárnap hozta nyilvánosságra nyomozati eredményeit - közölte az izraeli tízes tévécsatorna esti híradója.

Az állásinterjúra utazó lányt egy 36 éves arab taxisofőr ölte meg, a rendőrség szerint egyelőre meg nem határozható indítékból, de a Sin Bét belbiztonsági szolgálat szerint valószínűleg nacionalista indíttatásból. A gyanúsított beismerte a gyilkosság elkövetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.