Fának hajtott

Brutális buszbaleset Venezuelában, sok halott

Fának hajtott egy utasokat szállító busz hétfő hajnalban Venezuelában, a fővárostól mintegy ötven kilométerre.

2014.06.16 17:48MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

A balesetben legalább húszan életüket vesztették, tízen pedig megsérültek - közölte a polgári védelem egyik tisztségviselője.

A tragédia helyi idő szerint hajnal 4 óra 30 perckor történt - mondta a polgári védelem helyi igazgatója a Victor Lira nevű helyi rádiónak adott interjújában.

A helyszínen készült felvételek tanúsága szerint az Expresso Lara nevű társaság hatvan utas szállítására alkalmas busza olyan erővel csapódott neki a fának, hogy kettétört.

A sürgősségi szolgálatok munkatársainak szét kellett vágniuk a busz karosszériáját, hogy ki tudják szabadítani az utasokat. A buszsofőr Caracas és Lara állam között ismeretlen okból elvesztette uralmát a jármű felett, először nekiütközött a bal oldali védőkorlátnak, majd azt áttörve csapódott a fának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.