Nem történt halálos sérülés

Szörnyű fotók! Utcára zuhant egy kisrepülőgép Japánban

Zsúfolt utcára zuhant kedden egy kisrepülőgép a japán Oszaka prefektúrabeli Jao városban, a gépen utazó két férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

Képek: Repülőgép baleset Japánban! képgaléria

2008.08.19 08:33MTI
Fotó: MTI

A Cessna egy mellékutcába csapódott be, az egyik szárnya letört, a törzse majdnem félbehajlott. A gépen utazó két férfi - a pilóta és egy fotós - kimenekült a roncsból, kórházba szállították őket. 

Az utcán senki sem sérült meg. A környéken számos gépgyár, nyomda, étterem és lakóház található. Ha oda zuhant volna le a gép, nagy katasztrófa lett volna. Szerencsénk volt - mondta Tanabe Tadafumi, a jaói tűzoltóság egyik vezetője. Jao város forgalmas vasútállomása mindössze 3 kilométerre van a baleset színhelyétől. 

Egy rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a járókelők közül senki sem sérült meg, és a környező épületekben sem keletkezett jelentősebb kár. A baleset okának kiderítésére megindult a vizsgálat.

Fotó: MTI, Utcára zuhant a cessna


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.