Sokan érdeklődtek a rendezvény iránt

Több mint 110 ezer látogatója volt a kecskeméti repülőnapnak

Kecskeméten több mint 110 ezer látogatója volt a X. Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató kétnapos rendezvényének az előzetes adatok szerint - mondta az MTI-nek Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője vasárnap az esemény befejezése után Kecskeméten.

2008.08.17 19:15MTI

Az első értékelések szerint a tizedik alkalommal megrendezett repülőnap talán a legsikeresebb rendezvény volt az eddigiek közül - mondta a honvédelmi tárca szóvivője. Bocskai István közölte: szombaton több mint ötvenezren, vasárnap pedig hatvanezernél is többen látogattak ki a kecskeméti légi bázisra. 

A 21 nemzet pilótája és résztvevője sikeres szerepelt, melynek egyik bizonyítéka, hogy minden programot sikeresen végrehajtottak a földön és a levegőben is - fűzte hozzá a szóvivő. Bocskai István szerint a levegőben és a földön is be tudtak mutatkozni azok a gépek, amelyek ma a katonai repülésben a csúcsszínvonalat képviselik. 

A szóvivő elmondta, hogy civil pilóták is bemutatták tudásukat a kétnapos rendezvényen. Bocskai István megköszönte a szervezők és a rendőrség munkáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.