Bush felszólította az oroszokat

Bush szerint a Grúzia elleni orosz támadások veszélyes eszkalációt jelentenek

A Grúzia elleni, a déloszét területeken kívüli orosz támadások a válság veszélyes eszkalációját jelenthetik, ezért a bombázások azonnali leállítására szólította fel Moszkvát szombaton George Bush.

2008.08.09 14:32MTI

A pekingi olimpián tartózkodó amerikai elnök hangoztatta, hogy nagyon aggasztja a grúziai helyzet. Az orosz támadások a fegyveres konfliktus övezetétől távol eső grúz régiókban történnek, ami a viszály veszélyes eszkalációját jelenti. 

Hozzátette, hogy tiszteletben kell tartani Grúzia területi egységét, és egyben felszólította Oroszországot, vessen véget a bombázásoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.