Benzinkút is van a közelben

Gázpalack robbant az étteremben - kilenc halott

Kilenc ember meghalt csütörtökön egy detonációban a katari fővárosban, az első vizsgálatok szerint gázpalack robbant fel egy török étteremben.

2014.02.27 12:45MTI

A Doha belvárosában bekövetkezett robbanás jelentős károkat okozott a szomszédos bevásárlóközpontban is. Több sérültje is van – tette hozzá az állami televízió, amely szerint egyelőre nem tudni, hogy bűncselekmény vagy baleset történt.

A robbanás közelében egy benzinkút is található. A televízióban bemutatott felvételen látni lehetett, hogy a detonáció hatására az egyik épület tetőzete beomlott, gépkocsik rongálódtak meg, a polgári védelem tagjai pedig az emberek kimenekítésén dolgoznak.

A katari fővárosban két évvel ezelőtt is történt egy hasonló tragédia. A Villagio Mallban, az egyik legnagyobb bevásárlóközpontban 2012. május 28-án tűz ütött ki, amelyben 19 külföldi, közöttük 13 óvodás gyermek vesztette életét.

A felnőtt halálos áldozatok közül három a gyermekek gondozója volt, továbbá meghalt az óvoda könyvelője és két tűzoltó is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.