Nyolcan az életüket vesztették

Lezuhant egy kisrepülőgép az Egyesült Államokban

Leszállás közben a földnek csapódott egy kisrepülőgép helyi idő szerint csütörtökön az egyesült államokbeli Minnesota államban; a balesetben nyolc ember életét vesztette.

2008.08.01 07:48MTI

A helyi rendőrfönök tájékoztatása szerint a Hawker 800 típusú kétmotoros, nyolcszemélyes gép Minneapolistól 100 kilométerre délre zuhant le. A két pilóta és a hat utas közül heten a helyszínen életüket vesztették, a nyolcadik személy a kórházban halt bele sérüléseibe. 

A gép a New Jersey állambeli Atlantic Cityből szállt fel üzletemberekkel a fedélzetén, és leszálláshoz készült Owatonna minnesotai kisváros mellett, amikor 150 méterre a leszállópályától lezuhant egy kukoricamezőn. Röviddel a gép érkezése előtt vihar tombolt a repülőtér környékén, a hatóságok viszgálják, hogy ez okozta-e a balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.