Senki sem látta a támadást

Cápa végzett egy szörfössel Ausztrália partjainál

Az elmúlt tíz év harmadik halálos cápatámadása történt az ausztráliai Gracetown partjainál, bár a támadásra csak az áldozat sérüléseiből tudtak következtetni, az eseményt senki sem látta.

2013.11.23 22:30MTI

A tengeri ragadozót senki sem látta, a hatóságok szombat reggeli tájékoztatása szerint azonban a húszas éveiben járó áldozat sérülései egyértelművé teszik, hogy a szörfössel cápa végzett Gracetownnál.

A kisváros partjainál ez volt a harmadik halálos cápatámadás az elmúlt tíz évben. A férfi testére egy strandoló talált rá, a szörföst még nem azonosították.

A hatóságok lezárták a környékbeli strandokat, amelyek egyébiránt a legjobbnak számítanak Nyugat-Ausztrália szövetségi állam fővárosától, Perth-től délre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.