Ősi elemek

Cápa- és rájaharc - kire fogadna? VIDEÓ!

Lefilmezték egy cápa és egy rája harcát - a két ragadozó közül csak egy győzhetett. Ha kattint, azt is eláruljuk, melyikük nyert!

2013.08.30 20:07ma.hu

Madártávlatból rögzítették filmre annak a pörölyfejű cápának a vadászatát, mely Florida mellett akadt össze egy rájával. Judd Chapin helikopterpilóta a víz felett repülve vette észre az ember számára szokatlan harcot; szerencsére kamerájának köszönhetően mi is megtekinthetjük, el tudott-e menekülni a rája a mohó cápa elől.

A percekig tartó küzdelemben a sekély víz fenekén levő homok gyakran felkavarodott, fedezéket biztosítva az üldözöttnek. Ám amikor a homok végül elült, csak egyikük maradt a porondon: a cápa magányosan folytatta útját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.