Réunion szigeténél

Alig 20 méterre a parttól csapott le áldozatára a cápa

Réunion szigeténél viszonylag gyakoriak a cápatámadások. Idén két haláleset is történt. Júliusban egy 15 éves, fürdőző lányt marcangolt halálra egy cápa.

2013.10.27 07:50MTI
Fotó: MTI, archív

Cápatámadás áldozata lett egy 24 éves szörfös szombaton a Franciaországhoz tartozó, indiai-óceáni Réunion szigeténél; a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A sportoló a támadás következtében elveszítette a jobb lábát - közölték a helyi hatóságok.

Az eset alig 20 méterre történt a parttól.

Réunion szigeténél viszonylag gyakoriak a cápatámadások. Idén két haláleset is történt. Júliusban egy 15 éves, fürdőző lányt marcangolt halálra egy cápa. Két hónappal korábban egy 36 éves szörfdeszkás vesztette életét cápatámadásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.