Fegyvergyárban dolgozik

Heti 60 órában bombát gyárt a 10 éves kisfiú - KÉPEK!

Heti hat napot segít apjának a szíriai kisfiú, naponta 10 órát húzza az igát egy aleppói fegyvergyárban.

2013.09.27 23:42ma.hu
Syrian Truth Facebook-oldal

A két és fél éve tartó szíriai konfliktusban több mint 110 ezren vesztették életüket, több mint kétmilliónyian menekültek el az országból, és további 4,25 millió ember kényszerült arra, hogy Szírián belül maradva hagyja el otthonát. Az augusztus 21-én Damaszkusz környékén történt vegyifegyver-támadásban több százan - köztük rengeteg gyerek - vesztették életüket.

A szíriai elnök szerint az említett napon a terroristák vetettek be szarint, amelyet állítása szerint konyhai körülmények között is elő lehet állítani. Utalt annak a lehetőségére is, hogy a lázadók az őket támogató kormányoktól juthattak az idegméreghez. Mint mondta, a terroristák felelősségére vonatkozó bizonyítékokat átadták Oroszország ENSZ-képviselőinek, akiknek Aszad szerint műholdfelvételük is van a támadásról és arról, hogy azt honnan indították.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.