Összehangolt munka kell

Franciaország: nemzetközi koalíciót kell létrehozni a szíriai beavatkozáshoz

Nem lehet megtorlás nélkül hagyni a Szíriában történteket, de a beavatkozáshoz nemzetközi koalíciót kell létrehozni - közölte Jean-Marc Ayrault francia kormányfő hétfőn.

2013.09.02 20:59MTI
MTI

"Ez a cselekedet nem maradhat válasz nélkül (...) Franciaország eltökélt, hogy megbüntesse (Bassár el-)Aszad (szíriai elnök) rezsimjét a vegyi fegyverek bevetésért" - közölte Ayrault.

Ugyanakkor a kormányfő azt is leszögezte, hogy "Franciaország nem léphet fel egyedül". Ennek érdekében Francois Hollande köztársasági elnök mihamarabb nemzetközi koalíciót akar létrehozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.