Nem vesznek részt egy katonai beavatkozásban

Szíria - a brit választók többsége helyesli a parlament döntését

A brit választók nagy többsége helyesli, hogy a parlament elvetetette Nagy-Britannia részvételét a Szíria elleni esetleges katonai beavatkozásban.

2013.09.02 18:17MTI

A brit parlament alsóháza a múlt héten - általános meglepetésre - leszavazta azt az indítványt, amelyben a kormány törvényhozási hozzájárulást kért a brit fegyveres erők bekapcsolódásához egy, a szír rezsim elleni külső fegyveres fellépés esetén.

A BBC megbízásából ezután elvégzett országos felmérés hétfőn ismertetett eredményei szerint a megkérdezettek 71 százaléka vélekedett úgy, hogy a parlament helyes döntést hozott, és csupán 20 százalék nevezte elhibázottnak a brit katonai beavatkozás elvetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.