Öt embert vettek őrizetbe

Magyar drogterjesztők buktak Ibizán

Öt magyar drogterjesztőt - négy férfit és egy nőt - vett őrizetbe a spanyol rendőrség Ibizán.

2013.08.06 20:43MTI

Az ibizai rendőrség  júliusban figyelt fel néhány drogterjesztőre, akik San Antoni de Portmany városában árulták a kábítószert, majd rajtuk keresztül jutottak el a banda többi tagjához, felderítve tartózkodási helyüket. 

A megfigyelést letartóztatások és házkutatások követték, amelyek során négy kilogramm marihuánát, három kilogramm hasist, 11 Extasy tablettát, hat gramm kokaint és a drogeladásból származó 2000 eurót (600 ezer forintot) foglaltak le. Az El Mundo tudósítása szerint a letartóztatott magyar drogterjesztők 25 és 35 év közöttiek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.