Kábítószer

Rajtaütés az érdi családi házban: 150 milliós a drogfogás

Vegyészeti ismeretek nélkül, pusztán az internetről szerzett információk alapján, régi gyógyszergyártó gépekkel állították elő a tablettákat.

2013.08.02 12:12MTI

Százötvenmillió forint értékű, új típusú pszichoaktív kábítószert foglaltak le a rendőrök egy érdi családi házban - jelentette be a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója pénteken Budapesten.

Bucsek Gábor sajtótájékoztatón közölte, a három elfogott, 19 és 22 év közötti fiatalember vegyészeti ismeretek nélkül, pusztán az internetről szerzett információk alapján, régi gyógyszergyártó gépekkel állította elő a tablettákat, amelyek pontos összetételét még vizsgálják.

A rajtaütéssel jelentős mennyiségű drogot vontak ki a piacról, a bérelt épületben ugyanis még 80 ezer tabletta előállításához felhasználható alapanyagot találtak - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.