Több hónapos felderítő munka után

Kábítószer-terjesztőt és drogfogyasztókat fogtak el Dunaújvárosban

Elfogtak egy kábítószer-terjesztéssel gyanúsított dunaújvárosi nőt és hét drogfogyasztó fiatalt Dunaújvárosban.

2012.12.04 19:26MTI

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint több hónapos felderítő munka után szervezték meg az összehangolt akciót a dunaújvárosi rendőrök és az Alba akció alosztály munkatársai, s azt a közeljövőben folytatni fogják, így nem kizárt, hogy a gyanúsítottak köre még bővül.
   
A gyanú szerint a 35 éves dunaújvárosi nő társával együtt huzamosabb ideje kábítószert terjesztett fiataloknak. A rendőrök a nőt őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Egy büntetett előéletű, 28 éves terjesztő lakásán is házkutatást tartottak, de ő nem volt otthon, így őt tovább keresik. Rajtuk kívül hét, 20-30 éves kábítószer-fogyasztót fogtak el, őket is gyanúsítottként hallgatták ki.

A fogyasztók szabadlábon védekeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.