Marihuána

Fülest kaptak a rendőrök: 15 milliós drogfogás Orfűn

Egy 24 töves marihuána ültetvényt találtak a pécsi rendőrök, március 13-án, egy orfűi házban.

2013.03.19 15:07Havariapress

Az ültetvény mellett további 10 kilogramm szárított marihuánára is rábukkantak egy szintén orfűi használaton kívüli szórakozóhely fagyasztójában. Az ügyben egy férfi és egy nő ellen indítottak eljárást.

Előzetes információk alapján tartottak házkutatást a pécsi rendőrök, március 13-án, egy orfűi házban. A vizsgálat során egy 24 töves marihuána ültetvényre, valamint a termesztéshez szükséges eszközökre és berendezésekre bukkantak.

A nyomozók egy orfűi használaton kívüli szórakozóhelyet is megvizsgáltak, ahol egy hűtőszekrény fagyasztójában 10 kilogramm szárított marihuánát és szintetikus drog előállításához szükséges eszközöket és alapanyagokat találtak.

A rendőrök a 15 millió forint értékű kábítószert lefoglalták. Az üggyel kapcsolatban egy 27 éves férfit előzetes letartóztatásba helyeztek, míg társa, egy szintén 27 éves nő szabadlábon védekezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.