Zámolyon

Nózi kiszagolta a marihuána ültetvényt

A helyi körzeti megbízott, szolgálati kutyája, Nózi segítségével talált egy cannabis ültetvényt, Zámolyon, a hétvégi házas övezetben.

2013.02.24 10:14Havariapress

A helyi körzeti megbízott visszatérően ellenőrizte 2012 telén, a Zámoly határában lévő, üresen álló présházakat. Szolgálati kutyája, Nózi, az egyik házhoz minden alkalommal odahúzta. 

A körzeti megbízottnak több dolog is gyanússá vált a ház körül, ezért adatgyűjtésbe kezdett, majd a megfelelő információk begyűjtése után, megszervezte a helyi polgárőr egyesülettel a ház figyelését. A megfigyelés rövid időn belül eredményt hozott, és sikeresen elfogták a házban lévő marihuána ültetvény gondozóját és társát. 

A házkutatás során több tucat cannabis növényt foglaltak le, amiket szakértő vizsgál. A székesfehérvári és csókakői férfiak ellen kábítószerrel visszaélés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.