Amfetamin és marihuána

Előzetesbe került a mindszenti drogdíler

Elrendelte az előzetes letartóztatását a bíróság annak a 45 éves mindszenti férfinak, aki rendszeresen értékesített amfetamint és marihuánát a Tisza-parti városban és a környező településeken.

2013.02.18 10:17MTI

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a kábítószer-kereskedőt kommandósok segítségével fogták el csütörtökön.

A gyanú szerint a férfi egyik alkalommal egy 11 éves fiút is droggal kínált. A gyanúsított otthonában házkutatást tartottak, kábítószert és annak előállításhoz szükséges eszközöket is lefoglaltak - közölte a százados.

A hatóságok a díler hét vevőjét is előállították, egyikük elfogásában szintén részt vettek a kommandósok, a 33 éves férfi ugyanis csaknem 15 évet töltött büntetés-végrehajtási intézetekben erőszakos bűncselekmények miatt. A bíróság az ő letartóztatását is indokoltnak tartotta - tudatta a szóvivő.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.