A repülőtéren vették őrizetbe

Magyar kábítószercsempészt fogtak a spanyol hatóságok

Magyar kábítószercsempészt fogtak el a spanyol hatóságok: a fiatal férfit - aki több mint egy kilogrammnyi kokaint rejtett el testében - Valencia, a harmadik legnagyobb spanyol város Manises repülőtéren vették őrizetbe.

2013.08.02 17:37MTI

A drogfutár szervezetében összesen 1127 grammnyi kokaint találtak, 104 kapszulába csomagolva. A hatóságok tájékoztatása szerint az eset még július 26-án történt, a fiatalember Brazíliából, Sao Paulóból érkezett Spanyolországba. 

A reptéren gyanús viselkedése miatt figyeltek fel rá - jelentették az EFE hírügynökségre hivatkozva spanyol lapok internetes portáljaikon pénteken. A kábítószercsempészt kórházba vitték, ahol eltávolították szervezetéből a 104 kapszula kokaint. 

A jelentésben M.T.G. kezdőbetűkkel említett, 25 éves magyar férfi jelenleg őrizetben van, kábítószer-csempészéssel vádolják, s megindult a nyomozás a bűnügy további szálainak felderítésére is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.