A gyanúsítottak köre egyre nő

Kecskeméti kábítószeres ügy: újabb két embert letartóztattak

Újabb két ember letartóztatásával 13-ra emelkedett a kecskeméti kábítószerügy nyomozása során kényszerintézkedés alá vont gyanúsítottak száma.

2013.07.26 17:14MTI

Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: a rendőrök őrizetbe vettek egy 21 éves és egy 32 éves férfit, akik Kecskeméten 2012-től rendszeresen adtak el különböző, új, pszichoaktívnak minősülő anyagokat.

A két kecskeméti férfinál tartott házkutatáskor 20 csomagot foglaltak le a nyomozók. A csomagokban fehér, por állagú anyagmaradvány volt, amely a gyorsteszt szerint amfetaminszármazék. A Kecskeméti Járásbíróság elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását. 

A rendőrség korábban nyolc kecskeméti, egy péceli, egy váci és egy gödi férfit vett őrizetbe a kábítószerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozás során. Az őrizetbe vetteket előzetes letartóztatásba helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.