Egy ablakot fényképezett

Kerry bostoni háza körül ólálkodott - őrizetbe vették

Amikor felszólították arra, hogy járművével menjen máshová, azzal védekezett, hogy nem teheti, mert ivott.

2013.07.15 07:59MTI
Fotó: MTI

Őrizetbe vettek egy férfit - helyi idő szerint - vasárnap délután John Kerry amerikai külügyminiszter házánál, az egyesült államokbeli Bostonban.

A külügyminisztérium biztonsági emberei értesítették a rendőrséget, mert a férfi, autóját egy várakozni tilos területen leállítva, fényképeket készített az épületről.

A férfi később a biztonságiaknak azt mondta, hogy egy barátjának akarta megmutatni a felvételeket, amit azonban letörölt.

Glen Johnson, a külügyminiszter szóvivője egy közleményben azt írta, hogy a férfi Kerry házának egyik ablakát fényképezte.

A férfi autójában egy sörétes puskát és egy nyitott, szeszesitalt tartalmazó palackot találtak. Amikor felszólították arra, hogy járművével menjen máshová, azzal védekezett, hogy nem teheti, mert ivott.

John Kerry nem tartózkodott a házban a kérdéses időben, mert kórházban fekvő feleségét látogatta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.