12-en kórházban

Összedőlt egy épület Philadelphiában, emberek rekedtek a romok alatt - videó!

A helyszínről 12 embert kórházba szállítottak, legkevesebb öten közülük súlyos sérüléseket szenvedtek. A romok között rekedtek kiszabadításán mentőalakulatok dolgoznak.

2013.06.05 20:06MTI

Összedőlt egy bontás alatt álló, négyszintes ház szerdán Philadelphia központjában, a helyi hatóságok szerint ketten még mindig a romok alatt lehetnek.

Az összedőlt téglaépület ráomlott a szomszédos, földszintes házra, amelyben az Üdvhadsereg használtruha-boltot üzemeltetett.

A helyszínről 12 embert kórházba szállítottak, legkevesebb öten közülük súlyos sérüléseket szenvedtek. A romok között rekedtek kiszabadításán mentőalakulatok dolgoznak, a környéket a rendőrség lezárta.

A baleset oka egyelőre nem ismeretes. Az épületomlás következtében legkevesebb három parkoló autó is megrongálódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.