Mentőhelikopterrel szállították el a sérülteket

Brutális buszbaleset történt Nagy-Britanniában, 19 ember megsérült

Az utóbbi évek legsúlyosabb nagy-britanniai közlekedési balesete történt pénteken Liverpool közelében, ahol egy kisbusz és egy kamion ütközött össze.

2013.04.26 19:03MTI

A szerencsétlenségben a busz egyik utasa életét vesztette, tizenkilencen megsérültek, hatan közülük súlyosan. A sérülteket hat mentőhelikopterrel szállították a környékbeli kórházakba. 

A BBC beszámolója szerint a buszon utazó fiatal nők Liverpoolba tartottak egy leánybúcsúztató mulatságra. A sérültek közül sokan beszorultak a felborult kisbusz roncsai közé; őket a tűzoltók szabadították ki. A fagyasztott élelmiszereket szállító kamion vezetőjét a helyszínen őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.