Az ország keleti részében

Hat rendőrt öltek meg az az afganisztáni tálibok

Az afganisztáni tálib felkelők vasárnap megtámadtak egy ellenőrző pontot, és megöltek hat rendőrt az ország keleti részében - közölte egy tisztviselő.

2013.04.21 11:35MTI

Mohamed Huszein ezredes, Gázni tartomány helyettes rendőrfőnöke elmondta, hogy a fegyveresek Dajak körzetben csaptak le. Tájékoztatása szerint a halottak mellett egy rendőrtiszt megsebesült, egy másik eltűnt. Feltehetően ez utóbbi segítette a szélsőségeseket.

A tálibok két nappal ezelőtt, a Dajakkal szomszédos Andar körzetben rajtaütöttek egy másik ellenőrző ponton. Tizenhárom rendőrt megöltek. Japán-belpolitika-vallás

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.